image

Kenmerken Vrijstaande woningen

Woonoppervlakte ca. 161 m2
Aantal slaapkamers: 3

Bouwnummer 1 : € 940.000,- v.o.n.
Bouwnummer 4 : € 950.000,- v.o.n.
Bouwnummer 13 : € 925.000,- v.o.n.

Naast de twee-onder-een-kapwoningen in het noorden liggen aan weerszijde ook twee vrijstaande woningen met garage die uitkijken op de groene bosachtig omgeving met waterpartijen. De bomen en het openbaar groen bestaan uit kruidenrijke bermen en heesters die de parkeerplaatsen uit het zicht houden. De derde vrijstaande woning met garage, gelegen aan de zuidkant van het plan, grenst aan de toneeltuin die er per seizoen anders uitziet door de vele prachtige planten en bloemen.

Indeling

Vanuit de hal wandelt u de royale U-vormige woonkamer en keuken binnen. Door de grote raampartijen en de extra ramen in de zijgevel ontstaat een lichte woonkamer en is er vanuit elke hoek zicht op de tuin en de groene omgeving. De woonkamer is straatgericht en vanuit de keuken loopt u zo de heerlijke tuin in. Wilt u liever een tuingerichte woonkamer en nog eens uitbouwen met 1,20m of 2,40m? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Op de eerste verdieping vindt u de masterbedroom met de mogelijkheid voor een inloopkast en daarnaast nog eens twee ruime slaapkamers en een badkamer. Een separaat toilet op deze verdieping is standaard. Op de tweede verdieping vindt u de techniekruimte en heeft u nog de mogelijkheid voor een extra hobbykamer, studio of iets heel anders. Dit wordt in ieder geval een heerlijke plek om te zijn!


Animatie bekijkenPlattegronden

Bekijk het volledige
woningoverzicht

Bekijk

Een ontwikkeling van

Foto