image

Kenmerken Vrijstaande woning

Woonoppervlakte ca. 161 m2
Aantal slaapkamers: 3

Indeling

Vanuit de hal wandel je de royale U-vormige woonkamer en keuken binnen. Door de grote raampartijen en de extra ramen in de zijgevel ontstaat een lichte woonkamer en is er vanuit elke hoek zicht op de tuin en de groene omgeving. De woonkamer is straatgericht en vanuit de keuken loop je zo de heerlijke tuin in.  

Op de eerste verdieping vind je de masterbedroom met de mogelijkheid voor een inloopkast en daarnaast nog eens twee ruime slaapkamers en een badkamer. Een separaat toilet op deze verdieping is standaard. Op de tweede verdieping vind je de techniekruimte en heb je nog de mogelijkheid voor een extra hobbykamer, studio of iets heel anders. Dit wordt in ieder geval een heerlijke plek om te zijn!


Animatie bekijkenPlattegronden

Plattegrond


Foto

Bouwnummer 13

Lage energielasten Comfortabel wonen met lage energielasten!

In deze tijd van oplopende energiekosten is het prettig te weten dat u hier volledig gasloos woont. De duurzame materialen en goede isolatie zorgen ervoor dat je energiekosten beperkt zijn. De fijne vloerverwarming maakt dat het comfortabel wonen is. Kies je voor nieuwbouw, dan kies je voor lagere woonlasten!

Bekijk het volledige
woningoverzicht

Bekijk

Een ontwikkeling van

Foto