image


Nog te koop!

De allerlaatst vrijstaande woning

Verkoopprijs € 925.000,- v.o.n. Nu in eenmalig in prijs verlaagd naar € 850.000,- v.o.n.

Met de bouw is gestart. Oplevering begin 2024.

Indeling

Met een gebruiksoppervlak van maar liefst circa 161m2, drie fijne slaapkamers en een royale tweede verdieping met mogelijkheden voor een werkkamer, speel-, game- of fitnessruimte. De garage is standaard aanwezig en het garagedak voorzien we van een groene sedumbedekking. De tuinligging is heerlijk op het zonnige zuiden en door de bestaande groene zoom aan de achterzijde maakt dat je direct al heerlijk beschut zit. 

Uiteraard is de woning gasloos, zeer energiezuinig en voorzien van comfortabele vloerverwarming. Op het dak liggen PV-panelen die voor een energiebesparing zorgen. De luchtwarmtepomp koelt in de zomer en geeft warmte in de winter. De woning voldoet aan de BENG (Bijna EnergieNeutraalGebouw) eisen.

De bouw is al gestart en de funderingspalen voor een uitbouw van maar liefst 2.40m hebben we alvast in de bouw meegenomen. Je kunt deze woning zelf nog voorzien van tegelwerk, sanitair en een keuken. Zo ben je volledig vrij om de woning helemaal naar eigen wens in te richten en aan te kleden.


Animatie bekijkenPlattegronden

Plattegrond


Foto

Bouwnummer 13

Lage energielasten Comfortabel wonen met lage energielasten!

In deze tijd van oplopende energiekosten is het prettig te weten dat u hier volledig gasloos woont. De duurzame materialen en goede isolatie zorgen ervoor dat je energiekosten beperkt zijn. De fijne vloerverwarming maakt dat het comfortabel wonen is. Kies je voor nieuwbouw, dan kies je voor lagere woonlasten!

Bekijk het volledige
woningoverzicht

Bekijk

Een ontwikkeling van

Foto