image

Kenmerken Twee-onder-één-kapwoning

Rustig gelegen in het noorden van het plan zijn 2 twee-onder-een-kapwoningen met garage gesitueerd die uitkijken op de groene bosachtig omgeving met waterpartijen. De bomen en het openbaar groen bestaan uit kruidenrijke bermen en heesters die de parkeerplaatsen uit het zicht houden. De 6 twee-onder-een-kapwoningen met garage, gelegen aan de zuidkant van het plan, grenzen met hun tuin aan een groene bufferzone tussen openbaar en privé. Om de laan te versterken worden in de voortuinen van deze woningen, bomen aangeplant.

Indeling

Vanuit de hal wandelt u de royale U-vormige woonkamer en keuken binnen. Door de grote raampartijen ontstaat een lichte woonkamer en keuken. De woonkamer is straatgericht en vanuit de keuken loopt u zo heerlijk de tuin in. Wilt u liever een tuingerichte woonkamer en nog eens uitbouwen met 1,20m of 2,40m? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Op de eerste verdieping vindt u de masterbedroom met de mogelijkheid voor een inloopkast en nog eens twee ruime slaapkamers en een badkamer. Een separaat toilet op deze verdieping is standaard.

Doordat het dak is gedraaid, is de tweede verdieping iets kleiner dan bij de vrijstaande woningen. Toch is er nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een fijne thuiswerkplek. 

 

Animatie bekijkenPlattegronden
image

Bekijk het volledige
woningoverzicht

Bekijk

Een ontwikkeling van

Foto