image

KenmerkenRijwoningen

Starters opgelet! Deze rijwoningen zijn perfect als eerste woning. Door de optimale indeling ervaart u de ruimte in huis.

Indeling

Heerlijk droog onder een luifel komt u de woning binnen. Hier trekt u uw schoenen uit en loopt u langs de trap en het toilet door naar de woonkamer. In de achtergevel zit een pui die veel breder is dan u zou verwachten. Hierdoor komt veel licht naar binnen. De keuken is ook een fijne plek om te zijn. Hier is het kozijn tot de grond doorgetrokken. Zo voelt u direct de verbinding met de voortuin en is het ook hier prachtig licht!

Loopt u naar boven, dan treft u daar ruimte voor drie slaapkamers en de badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap, daar vind u de installaties en is er extra bergruimte. De WTW-unit en de lucht-water-warmtepomp, samen met vloerverwarming zorgen gedurende het gehele jaar voor een fijn binnenklimaat.

Voor deze rijwoningen zijn toewijzingscriteria, een zelfbewoningsplicht en een antispeculatiebeding van toepassing. Zodra de verkoop start kunt u deze voorwaarden terugvinden op de website.

Animatie bekijkenPlattegronden
image

Bekijk het volledige
woningoverzicht

Bekijk

Een ontwikkeling van

Foto