KenmerkenLevensloopbestendige woningen (LLB)

Woonoppervlakte ca. 106 m2
Aantal slaapkamers: 1

Bouwnummer 42 t/m 45: € 290.000,- v.o.n.

Levensloopbestendig wonen, met een volledig woonprogramma op de begane grond en nog ruimte op de verdieping voor een extra kamer, dat is plezierig wonen!

De bouwnummers 42, 43, 44 en 45 bieden je als 55-plusser de mogelijkheid om meer gezamenlijk te wonen, hierdoor woon je nooit alleen. Door gezellig bij elkaar te wonen, ontstaat een hechte gemeenschap. Deze vier woningen hebben een gezamenlijke buitenruimte aan de achterzijde en zijkant van de woning, die uitkomt op het naastgelegen park. De voorzijde heeft ook een plek voor spontane ontmoetingen. Hier is plek voor een eigen tuintje en er staat een bankje. De buitenruimtes bij deze woningen bieden dus ruimte voor ontmoetingen, maar ook plekken waar je op jezelf kunt zijn. 

MANDELIGE TUIN

Als toekomstige bewoner van de bouwnummers 42, 43, 44 en 45 ben je niet alleen eigenaar van een prachtige woning maar ook mede-eigenaar van de omliggende mandelige tuin. Dit is een bijzondere vorm van eigendom. Je hebt als bewoner het 1/4e aandeel in deze mandelige tuin en gezamenlijk toegang tot deze tuin. Dit mede-eigendom is gekoppeld aan de woning. De woning kan niet verkocht worden zonder aandeel in de mandelige tuin. De vier eigenaren zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van de tuin. Het beheer omvat het schoonmaken en het onderhouden van de tuin. Hoe dit beheer wordt uitgevoerd kunnen de eigenaren onderling afspreken. De vier eigenaren kunnen dit zelf gezamenlijk organiseren of gebruik maken van een externe beheerder die de aanleg en het onderhoud, tegen een vergoeding, uit handen neemt.

Indeling

U komt binnen via een royale hal. Hier treft u ook meteen een separaat toilet. Vanuit de hal loopt u door naar de woonkamer en de open keuken. Aan de achterzijde vindt u de slaapkamer met uitzicht op de tuin. Over lekker wakker worden gesproken! Vanuit de slaapkamer heeft u ook direct toegang tot de badkamer en een berging.

Op de eerste verdieping vind je een royale ruimte die je eventueel nog vrij kunt indelen. Standaard zit hier een dakraam.  Wat je ook kiest, er is ruimte genoeg voor een kantoor of een logeerkamer. 

Het hele huis heeft vloerverwarming, op de badkamer na. Deze krijgt een elektrische handdoekverwarmer. Zo heb je het hele jaar door overal comfortabele temperaturen in je nieuwe huis!

De bouwnummers 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 en 53 zijn nagenoeg gelijk qua indeling. Het grote verschil is echter, dat iedere bewoner hier wel een eigen tuin heeft. De hoekwoningen hebben nog ruimte naast hun woning voor eventueel het (tijdelijk) stallen van caravan of camper. De verkoop van deze woningen start naar verwachting begin 2023.

WMO INDICATIE

In afwijking tot de leeftijdsgrens worden maximaal 2 woningen met voorrang aangeboden aan woningzoekenden die gelet op een WMO indicatie en/of lichamelijke beperking aangewezen zijn op een levensloopbestendige woning.  Deze woningzoekende woont momenteel niet in een passende woning en/of de huidige woning is niet eenvoudig met WMO-maatregelen passend te maken.

Animatie bekijken Plattegronden

Bekijk het volledige
woningoverzicht

Bekijk

Een ontwikkeling van

Foto