KenmerkenAppartementen

Woonoppervlakte ca. 67-82 m2
Aantal slaapkamers: 1 of 2

De volgende bouwnummers zijn nog beschikbaar: 
Derde verdieping, bouwnummer 37 t/m 40, woonoppervlak ca. 67-68m2: € 380.000,- v.o.n.

Centraal in het plan staat een kleinschalig appartementengebouw met lift, met in totaal 22 appartementen. Geen galerij maar een plezierig alzijdig gebouw met een centrale kern waardoor op de begane grond meer ruimte is voor groen. Het vierlaagse gebouw heeft een vergelijkbare architectuur als de grondgebonden woningen. Mooi detail: de vierde laag heeft terrassen op de hoeken.

In het appartementengebouw zijn nog twee- en driekamerappartementen beschikbaar met 1 of 2 slaapkamers. Door te spelen met de buitenruimte, laten we ze voldoen aan verschillende woonwensen.

De hoekappartementen op de verdiepingen hebben een balkon met prachtig uitzicht over het groen. De tussenappartementen hebben een ‘loggia’. Dat is een meer geborgen en knusse buitenruimte. Op de bovenste laag hebben de vier hoekappartementen een royaal terras van ca. 11m2. Die ontstaan doordat we hier de hoeken laten terugspringen. 

Animatie bekijkenPlattegronden

Plattegrond bnr. 36-41

FotoLage energielasten Comfortabel wonen met lage energielasten!

In deze tijd van oplopende energiekosten is het prettig te weten dat je hier volledig gasloos woont. De duurzame materialen en goede isolatie zorgen ervoor dat je energiekosten beperkt. De fijne vloerverwarming maakt dat het comfortabel wonen is. Kies je voor nieuwbouw, dan kies je voor lagere woonlasten!

Bekijk het volledige
woningoverzicht

Bekijk

Een ontwikkeling van

Foto