De Hilt Nieuwe woonwijk in Eemnes

De Hilt wordt een nieuwe woonwijk, gelegen in een bestaande wijk in Eemnes. Een prachtige groene omgeving, waar voorheen multifunctioneel centrum De Hilt was gelegen.

Je komt deze nieuwe woonwijk binnen via de Hasselaarlaan met zijn prachtige eikenbomen. De langste laan met prachtige laanbomen in de wijk is een lint parallel aan de Laarderweg. Bij iedere woning tref je een ander soort haag. Ze benadrukken de verschillen in architectuur en zorgen voor een rijkdom aan plant- en diersoorten. Theater De Hasselbak van theatervereniging Deo et Arti ligt aan de rand van het project en wordt opgenomen in de ontwikkeling van deze locatie.

Route

Locatie Het centrum van Eemnes

In de directe omgeving ligt op loopafstand winkelcentrum De Minnehof voor je dagelijkse boodschappen. Even een korte wandeling naar Grand Café Eemland aan de Laarderweg of iets verderop op de hoek van de Raadhuislaan, restaurant ‘Het Oude Raadhuis’ waar het heerlijk vertoeven is.

Even sportief bezig zijn kan op de tennisbanen van Eemnes en aan de Noordersingel vind je het huis van Eemnes met sportzalen, vergaderzalen, een bibliotheek, brasserie en een theater.

Visie op het groen

Omgeving Geniet van de rust

Met de prachtige bossen en heides van het Gooi in de buurt en het water van de Eem heel dichtbij, biedt Eemnes volop recreatiemogelijkheden. Het polderlandschap is een prachtige plek om te fietsen of te wandelen. En geniet van de rust van het karakteristieke rivierenlandschap. De rivier de Eem afzakken kan met de fietsboot ‘de Eemlijn’. De randmeren bieden volop ruimte voor alle vormen van watersport zoals parasailing, kiten, surfen of een sloepje huren.

In verkoop!

                       Er is nog één vrijstaande woning te koop. Nu eenmalig in prijs verlaagd!!     

Meer informatie? Bel met Van der Waaij makelaars & rentmeesters Eemnes, telefoon: 035-539 44 70

Inschrijven

Een ontwikkeling van

Foto