cta header

Wonen in de hilt Nu nog beschikbaar!

De Hilt wordt een nieuwe plek voor iedereen die een volgende stap willen zetten in zijn of haar wooncarrière. Woon je voor het eerst op jezelf? Wil je doorstromen met je gezin naar een fijne twee-onder-één-kapwoning of vrijstaande woning? Of toch liever die grote woning verruilen voor een appartement? 

De Hilt moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt en waar we jong en oud met elkaar verbinden. Zo zorgen we ervoor dat er in het plan ruimte is om naar buiten te gaan, te spelen en te ontmoeten. Er voor elkaar zijn, dat is verbinden...!

Er zijn nog diverse appartementen, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar! 

Naar woningaanbod

Lage energielasten Comfortabel wonen met lage energielasten!

In deze tijd van oplopende energiekosten is het prettig te weten dat je hier volledig gasloos woont. De duurzame materialen en goede isolatie zorgen ervoor dat je energiekosten beperkt. De fijne vloerverwarming maakt dat het comfortabel wonen is. Kies je voor nieuwbouw, dan kies je voor lagere woonlasten!

Het ontwerp Moderne vertaling van
de omliggende woningen

De ontwerpen zijn een moderne vertaling van de omliggende bebouwing, vriendelijk en eigentijdse baksteenarchitectuur. De bestaande wijk brengt een mix van baksteen met een bepaalde kleurtoon met zich mee. Om hier goed op aan te sluiten en de eenheid te bewaken, is gekozen voor natuurlijke lichtbruine gemêleerde bakstenen. Het natuurlijke kleurenpalet heeft een rustige en natuurlijke tint met lichte accenten.

Visie architect

LOCATIE Een prachtige
groene omgeving

De Hilt wordt een nieuwe woonwijk, gelegen in een bestaande wijk in Eemnes. Een prachtige groene omgeving, waar voorheen multifunctioneel centrum De Hilt was gelegen.

Je komt deze nieuwe woonwijk binnen via de Hasselaarlaan met zijn prachtige eikenbomen. De langste laan met prachtige laanbomen in de wijk is een lint parallel aan de Laarderweg. Bij ieder woningtype tref je een ander soort haag. Ze benadrukken de verschillen in architectuur en zorgen voor een rijkdom aan plant- en dier soorten.

Locatie

Sociale hart van de wijk De optimale groenbeleving

De bestaande wijk heeft een prachtige, grote hoeveelheid groen. De groenspecialisten zorgen ervoor dat er een grote diversiteit bij komt aan planten, gevelgroen en -tuinen. Deze groene uitwerking geeft de aanwezige fauna, maar ook nieuwe soorten, een kans. Daarom worden er woon-, broed- en verblijfsplekken gecreëerd op en aan de gebouwen en in de buitenruimte. Zo komt er een boomgaard, insectenhotels, een natuurtuin en een toneeltuin. Zo worden de garages en bergingen voorzien van een groendak en wordt (daar waar het kan) een waterdoorlatende verharding aangebracht en krijgt iedere plek zijn eigen haag.

Gezondheid is een belangrijk thema in De Hilt. Een fijnmazig netwerk van verbindingen voor langzaam verkeer stimuleert de bewoners om naar buiten te gaan en te bewegen, te spelen en te ontmoeten. Alle paden komen uit op de centrale plek van het plan: de groene zoom. In het verlengde daarvan liggen dus twee bijzondere plekken: de natuurtuin en de toneeltuin. Samen kunnen deze uitgroeien tot het sociale hart van de wijk. Heerlijk voor jong en oud!

Visie op het groen
image

In verkoop!

                       Er zijn nog appartementen, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning te koop.      Inschrijven is nog mogelijk!     

Meer informatie? Bel met Van der Waaij makelaars & rentmeesters Eemnes, telefoon: 035-539 44 70

Inschrijven

Een ontwikkeling van

Foto