cta header

Wonen in de hilt Een wijk voor jong en oud

Woont u voor het eerst op uzelf? Wilt u doorstromen met uw gezin naar een fijne twee-onder-één-kapwoning of vrijstaande woning? Of toch liever die grote woning verruilen voor een appartement  De Hilt wordt een nieuwe plek voor iedereen die een volgende stap willen zetten in zijn of haar woon carrière. De rijwoningen en de vier levensloopbestendige woningen zijn inmiddels verkocht.

Door het aanbieden van verschillende woningtypes sluiten we aan op de woonvraag van Eemnes en ontstaat er straks een divers woningaanbod voor een diverse doelgroep. De Hilt moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt en waar we jong en oud met elkaar verbinden. Zo zorgen we ervoor dat er in het plan ruimte is om naar buiten te gaan, te spelen en te ontmoeten. Er voor elkaar zijn, dat is verbinden...!

Woningoverzicht

WONINGSELECTORU kunt nog inschrijven
voor een appartement!

Er zijn geen inschrijfcriteria, dus voor iedereen mogelijk om in te schrijven!

Woningselector

WONINGSELECTORU kunt nog inschrijven voor de
vrijstaande- en de
twee-onder-één-kapwoningen!

Er zijn geen inschrijfcriteria, dus voor iedereen mogelijk om in te schrijven!

Woningselector

virtuele tour Neem een kijkje in de wijk

Klik in de kaart op het gewenste aanzichtpunt om een virtueel kijkje te nemen in de wijk.

Foto

Het ontwerp Moderne vertaling van
de omliggende woningen

De ontwerpen zijn een moderne vertaling van de omliggende bebouwing, vriendelijk en eigentijdse baksteenarchitectuur. De bestaande wijk brengt een mix van baksteen met een bepaalde kleurtoon met zich mee. Om hier goed op aan te sluiten en de eenheid te bewaken, is gekozen voor natuurlijke lichtbruine gemêleerde bakstenen. Het natuurlijke kleurenpalet heeft een rustige en natuurlijke tint met lichte accenten.

Visie architect

LOCATIE Een prachtige
groene omgeving

De Hilt wordt een nieuwe woonwijk, gelegen in een bestaande wijk in Eemnes. Een prachtige groene omgeving, waar voorheen multifunctioneel centrum De Hilt was gelegen.

U komt deze nieuwe woonwijk binnen via de Hasselaarlaan met zijn prachtige eikenbomen. De langste laan met prachtige laanbomen in de wijk is een lint parallel aan de Laarderweg. Bij ieder woningtype treft u een ander soort haag. Ze benadrukken de verschillen in architectuur en zorgen voor een rijkdom aan soorten.

Locatie

Sociale hart van de wijk De optimale groenbeleving

De bestaande wijk heeft een prachtige, grote hoeveelheid groen. De groenspecialisten zorgen ervoor dat er een grote diversiteit bij komt aan planten, gevelgroen en -tuinen. Deze groene uitwerking geeft de aanwezige fauna, maar ook nieuwe soorten, een kans. Daarom worden er woon-, broed- en verblijfsplekken gecreëerd op en aan de gebouwen en in de buitenruimte. Zo komt er een boomgaard, insectenhotels, een natuurtuin en een toneeltuin. Zo worden de garages en bergingen voorzien van een groendak en wordt (daar waar het kan) een waterdoorlatende verharding aangebracht en krijgt iedere plek zijn eigen haag.

Gezondheid is een belangrijk thema in De Hilt. Een fijnmazig netwerk van verbindingen voor langzaam verkeer stimuleert de bewoners om naar buiten te gaan en te bewegen, te spelen en te ontmoeten. Alle paden komen uit op de centrale plek van het plan: de groene zoom. In het verlengde daarvan liggen dus twee bijzondere plekken: de natuurtuin en de toneeltuin. Samen kunnen deze uitgroeien tot het sociale hart van de wijk. Heerlijk voor jong en oud!

Visie op het groen
image

De verkoop is gestart!

                       Er zijn nog appartementen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen te koop.      Inschrijven is nog mogelijk!     

Vraag de makelaar naar meer informatie.

Inschrijven

Een ontwikkeling van

Foto